Kerk & Gemeente

Nieuwe website op komst!

In januari 2019 gaat de nieuwe website namens de fusiekerken 'Schouwen aan Zee' de lucht in. Heeft u mooie foto's die u wilt laten plaatsen? Stuur ze alvast op naar de webbeheerders. In november en december 2018, verzamelen zij actuele kopij en beeldmateriaal ter voorbereiding op de nieuwe site.

Wij nodigen u uit om samen met ons te blijven meelezen, mee te kijken en uw reacties te sturen. Ook deze nieuwe website zal actueel worden bijgehouden, dus bezoek de website regelmatig of er iets nieuws te vinden is. Aan u als lezer uiteraard ook de oproep: 'Lever kopij aan'. Heeft u iets te melden, wilt u iets laten zien of horen dat past op deze website? Geef de webbeheerder een seintje! Zonder u, geen actualiteit op de site. 

Met dank aan onze technische - en design supporters uit Zierikzee: ISZO.nl

Nieuwe website op komst! Nieuwe website op komst!

SFEERVOL KERSTCONCERT


 

Dreischor – “Ding, dong! Merrily on high!”: toepasselijker kan de oproep niet zijn tijdens het grote kerstconcert van het Schouws Kamerkoor te Dreischor op zaterdag 22 december a.s. Op deze vooravond van Kerstmis zal vanuit …

Lees het hele artikel

Agenda Actueel

 

19 december: kerk Noordwelle:
17.00 uur: meditatief zingen,
18.00 uur: vesper,
18.30 uur: maaltijd
opgave op maandag via:  info@kloosterwelle.nl

18 december, 14.00 uur: dorpshuis Renesse: kerstfeest met de ouderensoos

19 …

Lees het hele artikel

Column Piter Goodijk

Onze dorpsdominee schrijft wekelijks in de Wereldregio een column. Met altijd de actualiteit voor ogen inspireert hij de lezer met geloof, hoop en liefde. Altijd een kritisch vrolijke noot, die tot nadenken aanzet.
Iedere 14 dagen worden …

Lees het hele artikel

Kerstkaartenactie 2018

Bedankt voor uw inzet voor de Kerstkaartenactie van de diaconie!

Ook dit jaar was er weer een kerstkaartenactie van de diaconie. Ieder jaar lijken er weer meer kaarten te worden ingeleverd in onze kerk! Door gemeenteleden werden in de …

Lees het hele artikel