Home

De website is verhuisd!

Deze website van de kerkgemeente Renesse-Noordwelle, is niet meer actueel en gaat eind april 2019 'uit de lucht', maar niet getreurd. De nieuwe website van onze nieuwe 'Protestantse gemeente Schouwen aan Zee' is actief.

Neem even rustig de tijd om alles te bekijken, wat te experimenteren om te leren hoe het werkt. Net even anders dan u gewend was, maar ... oefening baart kunst! Er worden nu zes websitebeheerders voor u actief, maar die kunnen niet zonder uw support.

We zijn benieuwd naar uw reacties en feedback. Maar ook naar al uw foto's, kopij en tips voor op een kleurrijke en actuele site, waar we jaren mee vooruit kunnen.

Martin Krijger en Coby Kalis-Los

website www.kerkopschouwen.nl

e-mail   webmaster@pgschouwenaanzee.nl

Jacobuskerk in de steigers

Zoals eenieder kan zien: er wordt heel hard gewerkt aan onze kerk. De financiën laten het toe na inbreng van veel betrokken gemeenteleden, dorpsgenoten en gasten.
Dus nu even een ander geluid vanuit de kerk!

De bouwradio laat fraaie …

Lees het hele artikel

Agenda Actueel

3+ 10 april: kerk Noordwelle: 17.00 uur: meditatief zingen, 18.00 uur: vesper, 18.30 uur: maaltijd.
Opgave uiterlijk 's maandags via  info@kloosterwelle.nl 

4 april, 19.00 uur: Platboslaan 1: Film ‘Mary Magdalene’ met nagesprek

9 …

Lees het hele artikel

Column Piter Goodijk

Onze dorpsdominee schrijft wekelijks in de Wereldregio een column. Met altijd de actualiteit voor ogen inspireert hij de lezer met geloof, hoop en liefde. Altijd een kritisch vrolijke noot, die tot nadenken aanzet.
Iedere 14 dagen worden …

Lees het hele artikel

Senior Paasmaaltijd

Senior Paasmaaltijd

De senioren uit Renesse en Noordwelle zijn weer van harte welkom bij de jaarlijkse Paasmaaltijd. Deze maaltijd wordt gehouden in het dorpshuis van Renesse op woensdag 17 april 2019, van 15.00 uur tot ongeveer 18.00 uur.

Komt u ook? …

Lees het hele artikel

Toeleven naar Pasen

Hoe leef ik? Wie ben ik? Wat betekent het geloof voor mij? Maak ik bewust tijd om hierover na te denken?  

In de veertigdagentijd staan veel mensen stil bij grote vragen zoals deze. We zijn op zoek naar inspiratie en nieuwsgierig …

Lees het hele artikel